Lämpörahoitus

Ri-Mak Lämpörahoitus- Aloita säästäminen heti!

Ri-Mak Lämpömyymälän ja OP:n tarjoama Lämpörahoitus on todella joustava ja yksinkertainen tapa maksaa lämmitysjärjestelmä juuri niin kuin itse haluat. Voit hakea luottopäätöksen valmiiksi kotikoneeltasi, mutta se ei vielä sido sinua ostamaan mitään.

Mikäli päätät hankkia meiltä lämmitysjärjestelmän (ilmalämpöpumppu,maalämpö, VILP… ), saat ensimmäisen kuukauden täysin koroitta ja kuluitta. Eli siis kuukauden päästä asennuksesta voit maksaa koko summan pois ilman kuluja, tai haluamasi kuukausierän OP:n rahoitusehtojen mukaisesti. Mikäli haluat maksaa joskus isomman erän, voit maksaa samalla viitenumerolla haluamasi summan ja tämä vähennetään automaattisesti lainapääomasta.

Minimihakemus on 2500 euroa, mutta sitä ei tarvitse käyttää kokonaan, vaan juuri sen verran kuin tarvitset. Kannattaa hakea aina vähän kauppasummaa isompi rahoitus, jotta rahoitus on valmiina esim. lisävarusteille tai lisätöille.

Koska kyseessä on OP:n rahoitus, ei tässä ole mitään konnankoukkuja tai vilunkia, vaan kyseessä on fiksu ja järkevä tapa maksaa hankinta. Suosittelemme kaikille tätä maksutapaa, silloin jää rahaa muuhunkin. Voit siis käyttää uusitun lämmitysjärjestelmän tuottamia säästöjä suoraan investoinnin maksuun, kätevää!

 

Klikkaa tästä hakeaksesi heti rahoituspäätöksen valmiiksi.